Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alberret
Wyświetlenie odpowiedzi
Chłodnica ze starego junkersa
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alberret Wyświetlenie odpowiedziTak około 600 x 160 bez mocowania którego bym sie pozbył. Będzie to jakoś skutecznie działało, bo ni siusiaka nie przypomina stosowanych przez Was chłodnic zanurzeniowych? Ma ktoś doświadczenia z podobnymi sprzętami?Pozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
-
Sprzedać to ja to mogę co najwyżej na złom, albowiem gdyż chłodnica jest do nieistniejącej jeszcze fury, a poza tym jest po teście zniszczeniowym więc w jednym miejscu przecieka, co nie jest dla mnie problemem. Myślę jednak że przeprowadzę test i uwuntualnie usunę lamelki (:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alberret Wyświetlenie odpowiedzijest po teście zniszczeniowym więc w jednym miejscu przecieka, co nie jest dla mnie problemem. Myślę jednak że przeprowadzę test i uwuntualnie usunę lamelki (:Pozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
-
To po ile była ta rurka miedziana? (:
OK W takim razie chłodnica ląduje na złomie a ja biorę się za inną bardziej tradycyjną konstrukcje. Mam jeszcze na stanie rurkę aluminiową tylko że o długości 3000 mm więc musiałbym se ze dwie złączyć i kombinować. Zobaczymy.
Dzięki za pomoc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alberret Wyświetlenie odpowiedziTo po ile była ta rurka miedziana? (:
OK W takim razie chłodnica ląduje na złomie a ja biorę się za inną bardziej tradycyjną konstrukcje. Mam jeszcze na stanie rurkę aluminiową tylko że o długości 3000 mm więc musiałbym se ze dwie złączyć i kombinować. Zobaczymy.
Dzięki za pomoc.
Ja mam tez aluminiową. Z dwóch 4 metrowych rurek fi 8mm.Pozdrawiam,
Jacek
Świentechlywiki
Comment
-
Comment