W zeszłym tygodniu w Kauflandzie widziałem torby termoizolacyjne pojemności 13 i 27 litra, z druga kosztowała 23 zł z groszami, dobre na piknik i do przechowywania piwa z użyciem wkładów chłodzących to utrzymania odpowiedniej temp.
po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
W Selgrosie są dostępne elektryczne lodówki turystyczne:
- 20 l , zasialnie 12 V lub 230 V, schładza o 16*C poniżej temp. otoczenia, 14518 zł (brutto)
- 28 l , zasialnie 12 v lub 230 V, schładza o 18*C poniżej temp. otoczenia, 242,78 zł (brutto)
Są też zwykłe lodówki turystyczne od 30,38 zł (brutto)- 10 l, 20 l i 32 l
Więcej lodówek w gazetce nie ma ale może się okazać, że jest ich więcej w sprzedaży.
po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Sklepik z róznymi... napojami. Trochę niepozornie wygląda, ale ma ze dwie lodówki z czeskimi kraftami, nie jest jakoś mega obficie, ale jest co wybrać.
Trzeba wejść śmiało do drugiego pomieszczenia wgłąb sklepu.
Impreza przy wrocławskim stadionie nie wywołuje już żadnych emocji.
A szkoda, bo dziewczęta-organizatorki z klubu "Zamkowy kaganek kultury" zaserwowały sporo atrakcji w ramach "pikniku kulturalnego" (" Ideą pikniku jest najlepsza kultura dostępna dla każdego...
Comment