Zebrane orientacyjne dane posłużą do wprowadzenia nowej wersji worka zaciernego, który będzie udoskonaloną i tańszą alternatywą do tych worków, które były dotychczas dostępne na polskim rynku.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Bardzo dziękuję wszystkim za wpisy w tym wątku
Zebrane orientacyjne dane posłużą do wprowadzenia nowej wersji worka zaciernego, który będzie udoskonaloną i tańszą alternatywą do tych worków, które były dotychczas dostępne na polskim rynku.
Zanim wprowadziłem nowe plany w życie - wycofałem się z działalności komercyjnej dla piwowarów domowych. Jednak ponieważ miałem gotowy projekt nowego worka zaciernego, powiem w tym miejscu, że jak go już dopracuję (pewnie w zimie), to pomny doświadczeń z poprzednimi workami opiszę na forum jak skutecznie zrobić samemu taki sprzęt w domu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Zanim wprowadziłem nowe plany w życie - wycofałem się z działalności komercyjnej dla piwowarów domowych. Jednak ponieważ miałem gotowy projekt nowego worka zaciernego, powiem w tym miejscu, że jak go już dopracuję (pewnie w zimie), to pomny doświadczeń z poprzednimi workami opiszę na forum jak skutecznie zrobić samemu taki sprzęt w domu.
Moment to sklepik padł?
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Drugi temat przygotowany przez Crizza jest gotowy do przedyskutowania. Bardzo proszę w ciągu nadchodzących kilku dni o zamieszczanie swoich komentarzy dot. poniższego tekstu. Zostaną one wzięte pod uwagę podczas przygotowania ostateczniej wersji opracowania, które trafi do działu BA. ...
Potrzebuje porady chcę zrobić kegerator u siebie w domu. Kegerator na piwa dostępne narynku. Potrzebuje rozmiary kegów 20, 30, 50 litrowych dostępnych w hurtowniach. Rozmiary te potrzebne Mi są tak aby dobrać wielkość lodówki aby zmieścił się tam keg i butla co2....
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru Oso Brew.
Jeden z setek malutkich klimatycznych, jakie rozsiane są w najrozmaitszych zakątkach wąskich uliczek centrum Madrytu.
Po wejściu znajdujemy się w malutkim pomieszczeniu z barem, gdzie stali bywalcy zasiadają na wysokich krzesłach...
Comment