No ja mam ceramiczną ale tak czy siak jedna i druga grzeje garnek a do ceramicznych też polecają garnki z grubym dnem (droższe-marketing) więc moim zdaniem na mój chłopski rozum nie ma sensu wydawać 500 zł na taki gar, jak już lepiej zainwestować w taboret. Może jak masz możliwość pożycz na 2 godz. gar i przekonasz sie sam jak jest z tą indukcją pozdrawiam
Wybór garnka na płytę indukcyjną
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedzitzn? Ja mam gaz a kuchnię elektryczną...
Comment
-
-
Moja dziew... pracuje jako kucharz i urzywaja takiej kuchenki tylko firma BERGHOF http://allegro.pl/kuchenka-indukcyjn...698434767.html i stawiaja na niej pełny 50l gar z zupą gotuja na niej bez przerwy i juz ponad 2lata bez zadnej naprawy chodzi.Mozesz bezproblemu urzywac emaliowanych,garnek ma przyciagac magnes i tyle.Wlasnie dziew...mi zakupila taka sama kuchenke BERGHOFA za 100zl nowke z 12miesieczna gwar......
Comment
-
-
Hoho, to grubo. Tyle, że ten garnek 50l pewnie miał płaskie dno, a mój emaliowany, pewnie jak i inne ma lekko wypukłe i ciężar rozkłada się nierównomiernie. W instrukcji od płyty nic na ten temat nie znalazłem, infolinie i serwisy tez nic nie wiedzą.
Comment
-
Comment