Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto
Wyświetlenie odpowiedzi
kapslownice
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziMoże i masz rację, tylko ten element który pękł powinien być zrobiony z innego materiału IMHO.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJeśli rozwalisz HD koniecznie się pochwal.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziChyba z 50 warek zakapslowałem i myślę, że jeszcze posłuży mi wiele lat.Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
Fakt, faktem, że wykonanie niektórych części właśnie z plastiku mnie zadziwia. W Grecie jest to samo. Najważniejsza część jest plastikowa. Bez sensu. Zresztą nie tylko w Grecie. W takich różnych duperelach w łazience jest to samo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziSzczerze mówiąc kupiliśmy tą kapslownicę, do której link podajesz i to jest jakaś makabra - blokuje się na kapslach, ciężko się nią operuje. Gdybym miała jej używać to jeszcze bardziej znienawidziłabym kapslowanie. Ja z Grety jestem zadowolona i najlepiej mi kapsluje NRW oraz bączki.
Towar zakupiony u nas posiada gwarancję. W razie jakichkolwiek problemów należy skontaktować się z obsługą a nie ronić łzy na byle forum.
O reklamę na browar.biz nie zabiegamy a za antyreklamę dziękować nie będziemy. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych klientów z jedynie słusznego sklepu dla piwowarów domowych.
p.s.
Proszę odesłać kapslownicę, pieniądze niezwłocznie zwrócimy. Będą "jak znalazł" na nową Gretę.
Comment
-
-
Tym optymistycznym akcentem wyparowało moje dobre zdanie o sklepie Piwowin.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwowin Wyświetlenie odpowiedziDlaczego kupowaliście kapslownicę u konkurencji? W magazynie zabrakło "Emily", "Grety" czy "Grifo"? A może po to aby zdyskredytować konkurencję na Waszym forum?
Towar zakupiony u nas posiada gwarancję. W razie jakichkolwiek problemów należy skontaktować się z obsługą a nie ronić łzy na byle forum.
O reklamę na browar.biz nie zabiegamy a za antyreklamę dziękować nie będziemy. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych klientów z jedynie słusznego sklepu dla piwowarów domowych.
p.s.
Proszę odesłać kapslownicę, pieniądze niezwłocznie zwrócimy. Będą "jak znalazł" na nową Gretę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment