Zamierzam wykorzystać taki keg, ale pojawiło się kilka pytań, jak zwykle
zasadnicze jak to po fermentacji wyczyścić? /myjki ciśnieniowej nie posiadam/.
mam też koncepcję bardziej zaawansowaną
kombinuje tak żeby w dnie górę wyciąć i zrobić coś na wzór pokrywki z uszczelką, w dno kega założyć-wspawać dodatkowy zawór.
przydałby się też jakiś termometr np. bimetaliczny do wspawania, czy może ktoś z was opracował jakąś przyjazną koncepcję?
zasadnicze jak to po fermentacji wyczyścić? /myjki ciśnieniowej nie posiadam/.
mam też koncepcję bardziej zaawansowaną
kombinuje tak żeby w dnie górę wyciąć i zrobić coś na wzór pokrywki z uszczelką, w dno kega założyć-wspawać dodatkowy zawór.
przydałby się też jakiś termometr np. bimetaliczny do wspawania, czy może ktoś z was opracował jakąś przyjazną koncepcję?
Comment