no tak, tylko co masz na myśli mówiąc kegator. ogólnie potrzeba mi głowicy, która by na to pasowała. może ktoś zna rozwiązanie , ew tak jak kolego mówisz może głowica z zachodu. tylko czy ktoś miał z tym styczność, powiem wprost, mam takiego pełnego kega i nie mam pojęcia jak go wypić z kolegami :P
Jak długo piwo z KEGa jest OK?
Collapse
X
-
Jeżeli na kegu nie ma daty ważności i keg jest przechowywany odpowiednio i zależy jakie piwo jest zalane do niego to jest ważne jęzeli to jest polski keg to tylko dwa rodzaje jest głowic ,z kulką lub płaska typu flesz pozdrawiam kolege i zycze miłego degustowaniajedrek122Comment
-
z tym ze to jest keg tyou david, wystaje z niego rurka z plastikową końcówką
Comment
-
Comment
-
Comment
-
A kolega już z rady skorzystał i jeśli coś mu się uda zdziałać w temacie, to właśnie dzięki założeniu osobnego wątku. Ma go szansę zobaczyć znacznie więcej osób niż post w tym wątku.Comment
Related Topics
Collapse
-
Piwo z kalendarza adwentowego
Alk 5,8% IBU 20
Kolor złoty
Piana drobnopęcherzykowa długo utrzymująca się
Zapach słodowo chmielowy z cytrusowym finiszem
Wysycenie wysokie
Smak słodowo chmielowy ze sporą przyjemną, cytrusową długo utrzymującą...1 Photo-
Channel: Niemcy
-
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
-
W praskiej dzielnicy Bubeneč pierwszym browarkiem był Bubenečský powstały prawie równo rok temu https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=132888 a od marca 2019 około 1500 m na zachód dołączył kolejny pod nazwą Lajka. Również mieści się w dużej stylowej kamienicy jakich tu pełno, przez...
-
Channel: Czechy
-
-
Bubeneč to północna dzielnica starej Pragi z dużymi, pięknymi zazwyczaj 4 piętrowymi kamienicami. W ciągu roku powstały to 2 browary restauracyjne - Bubeneč i Lajka.
W tym pierwszym byłem 12.09.2019, dwa tygodnie przed jego pierwszymi urodzinami.
Mieści się prawie naprzeciwko...-
Channel: Czechy
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment