no tak, tylko co masz na myśli mówiąc kegator. ogólnie potrzeba mi głowicy, która by na to pasowała. może ktoś zna rozwiązanie , ew tak jak kolego mówisz może głowica z zachodu. tylko czy ktoś miał z tym styczność, powiem wprost, mam takiego pełnego kega i nie mam pojęcia jak go wypić z kolegami :P
Jak długo piwo z KEGa jest OK?
Collapse
X
-
Jeżeli na kegu nie ma daty ważności i keg jest przechowywany odpowiednio i zależy jakie piwo jest zalane do niego to jest ważne jęzeli to jest polski keg to tylko dwa rodzaje jest głowic ,z kulką lub płaska typu flesz pozdrawiam kolege i zycze miłego degustowaniajedrek122
Comment
-
-
z tym ze to jest keg tyou david, wystaje z niego rurka z plastikową końcówką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kapa69 Wyświetlenie odpowiedzipowiem wprost, mam takiego pełnego kega i nie mam pojęcia jak go wypić z kolegami :P
Załóż sobie wątek w targowisku piwowarskim i zapytaj kto ma głowicę do Davida.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA to co ty nam tu gitarę zawracasz.
Załóż sobie wątek w targowisku piwowarskim i zapytaj kto ma głowicę do Davida.jedrek122
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedzimam nadzieje ze twa wypowiedz trochu przekracza twe mozliwości pozdrawiam kolege
A kolega już z rady skorzystał i jeśli coś mu się uda zdziałać w temacie, to właśnie dzięki założeniu osobnego wątku. Ma go szansę zobaczyć znacznie więcej osób niż post w tym wątku.
Comment
-
Comment