Temperatura w lodówce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mareks
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1939

Mam cyfrowy termometr, którego czujnik jest w lodówce i dlatego wiem, że temperatura jest taka jak napisałem.
    Inna sprawa to, iż lodówka jest firmy Zanussi choć ma chyba z 10 lat.

Comment

• tomassi
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.08
      • 59

Ja używam lodówki + bezprzewodowego regulatora temperatury:

wymaga niewielkiej przeróbki gniazda, w oryginale jest ono przelotowe, wystarczy przelutować kabelek i sterowanie przejmuje regulator.
      Hej szable w dłoń!!!
      Pro Fide Rege et Lege

Comment

• jurek12345
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.04
        • 5

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomassi
        Ja używam lodówki + bezprzewodowego regulatora temperatury:

wymaga niewielkiej przeróbki gniazda, w oryginale jest ono przelotowe, wystarczy przelutować kabelek i sterowanie przejmuje regulator.
        Czy mógłbyś rozwinąć? Tzn ten regulator wyłączałby prąd na wyjściu jeśli temp byłaby za wysoka i włączałby jak temp byłaby za niska? Jak to zrobić?

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
          heckler
          Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
          2023-08-30, 08:11
        • bastion
          Estonia, Narva, Hariduse 5, Narva Pruulikoda [Bez wyszynku]
          bastion
          Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
          2024-09-29, 20:09
        • dadek
          Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
          dadek
          30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
          Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
          2024-05-23, 23:56
        • heckler
          Krhová, Barvířka 25, Minipivovar Breimis
          heckler
          Krhová, mała wieś położona tuż przy mieście Valašské Meziříčí. W grudniu 2023 roku w tejże wiosce pan Pavel Reimer zalegalizował swój domowy browarek o nazwie Breimis.
          Warzelnia to tylko 150 litrów, do tego 1 x 150 i 2 x 300 l. tankofermentatory. Produkcja skromna, domowa,(właściwie...
          2024-05-07, 08:10
        • RomaNzRumunii
          Kolsch temperatura fermentacji
          RomaNzRumunii
          Witam, kupiłem zestaw kolscha z browamatora i w instrukcji jest żeby po tygodniu wstawić do pomieszczenia poniżej 10 stopni ale drożdże to s-33, czy one nie padną przy dziesięciu stopniach? Po 7 dniach mam blg 5, fermentuje w 18 stopniach, przetrzymać jeszcze w tej temperaturze czy wstawić...
          2023-11-25, 21:07
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...