Miałem o tym napisać, ale mi się nie chciało. Wspomniane napoje robi Browar Staropolski. Ma podobno być również piwo rozlewane do PETów z krachlą, tyle że brązowych.
Smakuje dość oldskullowo. Plus taki, że słodzona cukrem, a nie apsartamem. IMO całkiem niezła, tylko etykietę skiepścili, bo zamiast odwołania do systemu, to wygląda jak z garażowej wytwórni oranżady z początku lat 90-tych.
Generalnie ciekawy produkt i sprzedaje się nieźle.
Smakuje dość oldskullowo. Plus taki, że słodzona cukrem, a nie apsartamem. IMO całkiem niezła, tylko etykietę skiepścili, bo zamiast odwołania do systemu, to wygląda jak z garażowej wytwórni oranżady z początku lat 90-tych.
Generalnie ciekawy produkt i sprzedaje się nieźle.
Pamiętam z czasów podstawówki (lata 70/80-te), jak podczas powrotu ze szkoły zaglądaliśmy do takiej wytwórni i piliśmy oranżadę ze świeżo napełnianych butelek właśnie z krachlą. Ach, te smaki dzieciństwa. ))
Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
Oddam w dobre ręce gratisowo butelki z zamknięciem patentowym. Różne pojemności: 0,33l, 0,45l, 0,5l, 075l, 1l W sumie ok 43 szt. Warunek odbiór własny
Albo Katowice ul Kościuszki 227 firma Polna Engineering Sp.zo.o w godz 7.00 do 15.00 lub Orzesze ul Masztowa 34 w godz 16 - 21,00 ...
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
Comment