Producent śrutownika porkert zbankrutował, takie informacje otrzymałem w Piwodzieju, ostatnie sztuki mają się u nich pokazać.
Koniec porkerta
Collapse
X
-
Porkert zbankrutował już dobre parę miesięcy temu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Nie wiedziałem, w zeszłym tygodniu poinformowała mnie pani z piwodzieja gdy zamawiałem u nich właśnie ten śrutownik, czekają na jakąś resztkową dostawę a ja z nimi. Nie zauważyłem na forum takiej informacji dlatego ją podaję.Comment
-
Ja osobiście mam nadzieję, że ktoś go kupi.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ciekawe ile sprzedawali tych śrutowników? I ile kosztowały by maszyny do produkcji?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Melitopolśkyj piwowarnyj zawod z Melitopola w obwodzie zaporoskim działał od 1966 r., ale zbankrutował w 2009 r. Jego kontynuatorem jest Melitoplśka pywowarnija Dimiors.
Część produkcji, w tym to piwo nawiązuje do bawarskich tradycji piwnych:
https://dimiors.com/products/...-
Channel: Ukraina
-
-
Hej,
Szukając taniego śrutownika znalazłem takiego Porkert-a na niemieckim ebay-u.
mały Porkert
Z tego zo zrozumiałem to jest to chyba jakiś młynek do zboża.
Niestety moja znajomość niemieckiego jest praktycznie zerowa a Google Translator jak zwykle robi sobie...-
Channel: Sprzęt
-
-
Jak część użytkowników forum już pewnie zauważyła, rozpoczęła się przedsprzedaż śrutowników Porkert.
Podana cena śrutownika możliwa jest przy zamówiniu minimum kilkunastu sztuk.
Ostateczny termin dokonywania zamówień i wpłat to 29 II 2007
Ostateczny termin dostawy...-
Channel: Sklep Piwowar.biz [Archiwum]
-
-
Do naszego sklepiku dotarł dzisiaj także czeskiej produkcji śrutownik - Porkert S150 - w przyjaznej cenie
http://www.browar.biz/sklep.php?id=17...-
Channel: Sklep BrowarBizu
2005-09-03, 22:56 -
-
Sprzedam śrutownik PORKERT, nigdy nie używany, cena 110PLN.
Odbiór wyłącznie osobisty. Warszawa/Ochota. Kontakt na PW.-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment