Śrutownik
Collapse
X
-
Comment
-
Podstawowy jeden z wielu postów typu czarna dziura.Ktoś zadaje pytanie linkowe z Allegro.Ktoś odpowiana na pytanie zawarte w linki.Szukający na tym forum infornacji nie znajduje jej trafiając na taki post.Podsumowanie nie wiadomo o co pytrał pytający bo link do Allegro wygasł.Odpowiedz jest ale nie wiadomo do czego bo aukcji podanej w linku nie ma.Comment
-
Podstawowy jeden z wielu postów typu czarna dziura.Ktoś zadaje pytanie linkowe z Allegro.Ktoś odpowiana na pytanie zawarte w linki.Szukający na tym forum infornacji nie znajduje jej trafiając na taki post.Podsumowanie nie wiadomo o co pytrał pytający bo link do Allegro wygasł.Odpowiedz jest ale nie wiadomo do czego bo aukcji podanej w linku nie ma.
W okienku 'Numer lub adres aukcji:' wkleja się nr aukcji (z linka) i można chociaż podstawowe informacje uzyskać.Comment
-
-
jeśli ktoś chce naprawdę dobry śrutownik to ja polecam mój bijakowy:
http://www.hodowlany.pl/i111_Mlynek_...boza_580W.html, ja go używam też do mielenia własnej kawy
(chciałem zamieścić zdjęcie, ale jestem tu nowy i nie mogłem znaleźć takiej możliwości)Comment
Related Topics
Collapse
-
Kupiony jako używany z dwa lata temu. Wykorzystany tylko kilkukrotnie. W związku ze zminimalizowaniem warzenia stał się zbędny.
350 PLN za śrutownik w takim stanie wydaje mi się korzystną i niespotykaną w Internetach ceną.
Preferowany odbiór osobisty - poznańska WIlda, wysyłka...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
kupię przygarnę skrzynki "z 6" i śrutownik ręczny Gdańsk
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.
To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...-
Channel: Surowce
2025-02-13, 18:23 -
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Schwetzingen to nieduże miasto (około 20 tyś. mieszkańców) położone 13 km na południe od Mannheim na linii kolejowej do Karlsruhe. Pociągi kursują tu co 30 minut (w szczycie częściej), a podróż między tymi miastami trwa 14 minut.
Główna atrakcją, która przyciąga turystów do...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment