Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100
Wyświetlenie odpowiedzi
Szklana chłodnica przeciwbieżna z alleg...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziPytanie ile mam kupić ?.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziPytanie ile mam kupić ?.
Comment
-
-
Mnie chodzi o rure miedzianą na chłodnice zanurzeniową ile mb mam kupić dodam że ta chłodnica będzie do kega 50L.Last edited by misiu36100; 2011-01-03, 19:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziPytanie ile mam kupić ?.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziMnie chodzi o rure miedzianą na chłodnice zanurzeniową ile mb mam kupić dodam że ta chłodnica będzie do kega 50L.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziMnie chodzi o rure miedzianą na chłodnice zanurzeniową ile mb mam kupić dodam że ta chłodnica będzie do kega 50L.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika master_luki Wyświetlenie odpowiedziNa reszcie piszesz od rzeczy.Daj sobie spokój z miedzią.Kolega wesoły oferuje bardzo dobre i w korzystnej cenie chłodnice zanurzeniowe z nierdzewki.Napisz do niego na PW na pewno się dogadasz.
Comment
-
-
Na górze po prawej wśród ikonek jest ikonka "Lista Użytkowników"Last edited by fidoangel; 2011-01-03, 20:02."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziWyszukiwarka wpisuje wesoły i żadnych wyników jak mam znaleść tego wesołego .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiu36100 Wyświetlenie odpowiedziO co ci biega ?.
tu była oferta RafałaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiu36100Na co komu do kega 50 mb żarty sobie stroicie.
I po raz kolejny apeluję o wypełnienie swojego profilu. Przez 3,5 roku nie potrafiłeś się przedstawić na forum, a wymaga tego grzeczność, więc się nie oburzaj że ktoś żarty sobie robi. Według mnie żarty z nas robisz sobie Ty, nie potrafiąc sobie obliczyć długości rurki do chłodnicy.
Comment
-
Comment