Środek czystości - ChemiPro Caustic

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bielok
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.10
    • 338

    #16
    Cześć.
    Ja robiłem tak ze zalewałem pojemnik roztworem NaOH do pełna i zazwyczaj na następny wekkend był już odmoczony.
    anioły śmierdzą potem
    żrą kiełbasę
    mają w dupie żywych

    Comment

    • wogosz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.12
      • 1007

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bielok
      Ja robiłem tak ze zalewałem pojemnik roztworem NaOH do pełna i zazwyczaj na następny wekkend był już odmoczony.
      Niestety nie mam możliwości trzymania balonu z sodą przez tydzień w wannie. Podobnie butelek. Jak ktoś robi piwo na działce, lub w przystosowanej piwnicy w swoim domu, to ma sporo miejsca i nikomu nie przeszkadza. Niestety ja to robię w mieszkaniu i muszę mieć wzgląd na resztę domowników. I jeszcze jedno: jak robisz to na ciepło zużywasz znacznie mniej sody.

      Comment

      • bielok
        Porucznik Browarny Tester
        • 2007.10
        • 338

        #18
        Cześć

        Oczywiście masz rację, wszystko zależy od miejsca i czasu którym dysponujemy. chciałem tylko moim wcześniejszym postem zaznaczyć że jest tez droga "na zimno"
        anioły śmierdzą potem
        żrą kiełbasę
        mają w dupie żywych

        Comment

        Przetwarzanie...
        X