Minutnik odmieżający czas wersja z alarmem działa z Windowsem 7 może komuś się przyda na komputer .
minutnik.
Collapse
X
-
Proszę o komentowanie spraw ortograficznych nie więcej niż JEDNYM postem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Może się komuś przyda, więc odnotowuję króciutko. Kilkanaście kranów, najtańszy pils (smaczny) - 5.5€, najdroższe - 11€, więc nawet nie patrzyłem na styl. Kuchnia czynna dopiero od 19:00.
-
Channel: Francja
2022-08-17, 16:55 -
-
Witam
mam w domu pare gadgetow, u mnie to lezy a chetnie to sprzedam, moze sie komus przyda, chetnie pomoge komus powiekszyc swoja kolekcje.
Mam chyba ok 2 kompletow szklanek "Kaltenberg" 0,5l. Szklaneczki sa nowe mam je jeszcze w kartonach
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kupię pokal frela.moze komuś zalegali chce się pozbyć.
-
2025-01-19, 17:42 -
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Oddam za pokrycie kosztów wysyłki (na piwo ;P) koszulkę polo z logo Marstons Pedigree. Rozmiar z metki XL. Stan bardzo dobry. Może komuś przyda się do kolekcji odzieży piwnej lub do noszenia. Zainteresowanych proszę o pw. Dogadamy szczegóły, podam dokładne wymiary i podeślę jakieś fotki....
-
2018-08-13, 21:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment