Jak w temacie znalazłem na allegro butelki 2l przezroczyste z zamknienciem hermetycznym za troche ponad 13zl za 3 szt.Niepowiem chcialbym se pare sztuk kupic do piwa,bo pety mi sie samoczynnie tuninguja w szawce,i ciezko je pozniej wyproscic,a o kapslowaniu i kapslach to mi sie niechce o tym pisac.Co myslicie o takich butelkach?wiem ze biale niedobre bedą,ale zamierzam trzymac je w kartonie zeby słonce niemialo dostepu do tego.
Butelka 2L Biała, z hermetycznym zamknieciem
Collapse
X
-
Masz już kilka postów, wystarczająco żeby zapoznać się z zasadami, piszemy tu z polskimi znakami i sprawdzamy czy w tekście nie ma błędów, przynajmniej tych najbardziej ordynarnych, podkreślanych przez moduł sprawdzający pisownię w przeglądarce. Proszę się dostosować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Oddam w dobre ręce gratisowo butelki z zamknięciem patentowym. Różne pojemności: 0,33l, 0,45l, 0,5l, 075l, 1l W sumie ok 43 szt. Warunek odbiór własny
Albo Katowice ul Kościuszki 227 firma Polna Engineering Sp.zo.o w godz 7.00 do 15.00 lub Orzesze ul Masztowa 34 w godz 16 - 21,00
...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
-
Niechno mi ktoś potwierdzi że tu się warzy. Wpadliśmy przed zamknięciem na szybkie piwo z końcem lipca i nie było okazji zerknąć na instalację ani porozmawiać. .
Fajny klimatyczny ogródek i niewielkie wnętrza starej chałupy. piliśmy dobre jasne i ciemne, jednak dzień później...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment