Witam jestem na etapie zbierania nowego sprzętu mam garnek lidlowski.Zastanawia mnie filtracja czy montować filtrator z oplotu do kociołka.Jak go zamocować żeby śmigło go nie wyrwało może pobawić się z rurkami miedzianymi ale nie mam lampy do lutowania a to znów wydatek.
filtrator z oplotu a mechaniczne mieszadło
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika saltver1 Wyświetlenie odpowiedziWitam jestem na etapie zbierania nowego sprzętu mam garnek lidlowski.Zastanawia mnie filtracja czy montować filtrator z oplotu do kociołka.Jak go zamocować żeby śmigło go nie wyrwało może pobawić się z rurkami miedzianymi ale nie mam lampy do lutowania a to znów wydatek.Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika saltver1 Wyświetlenie odpowiedziWitam jestem na etapie zbierania nowego sprzętu mam garnek lidlowski.Zastanawia mnie filtracja czy montować filtrator z oplotu do kociołka.Jak go zamocować żeby śmigło go nie wyrwało może pobawić się z rurkami miedzianymi ale nie mam lampy do lutowania a to znów wydatek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jakejake Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego ma niby wyrwać? Mieszadło nie dotyka przecież dna. Co za sztuka tak je wyregulować, żeby był 2 cm odstęp?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nic takiego się nie dzieje, przynajmniej u mnie. Może dlatego, że mam w środku filtratora drut miedziany nadający kształt i trzymający go przy ściance kociołka, ale bez drutu też nic się nie działo.Last edited by jakejake; 2011-12-23, 13:42.
Comment
-
Comment