Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LeoxxX
Wyświetlenie odpowiedzi
Przydatny sprzęt dla początkującego
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedziAleż Panowie Piwowarzy Domowi, dostawa jednej paczki o zawartości 26kg słodów zawierać może własne kompozycje.. albo i gotowe zestawy surowcowe. Jest to bez znaczenia. Za śrutowanie płaci sie od kilograma.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zakup śrutownik nie służy oszczędzaniu tylko wygodzie - mam ochotę coś zmienić, to zmieniam nie bojąc się że śrutwa straci na jakości.
Zakup trzeciego fermentatora (a co dopiero dziesiątego!) też nie przynosi żadnych oszczędności (wręcz przeciwnie - zwiększysz wydajność, więc będziesz więcej wydawał na surowce). Odradzasz zakup trzeciego wiadra??Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziOdpowiedz mi na jedno pytanie, po cholerę mam trzymać ześrutowany słód kilka miesięcy? Brak śrutowania daję opcję zmiany receptur, po przemyśleniach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziTo jest hobby, a nie biznes. W to się nie inwestuje, w to się topi.
Comment
-
Comment