Zdjęcie zrobione 5 min przed zamieszczeniem, przedstawia moja pompkę leżącą na mojej kostce na moim podwórku.W zależności lanego piwa wkręcam odpowiednią głowicę
Stare beczki 30l+pompka
Collapse
X
-
Jeśli idzie o pompkę stwierdziłem, że obecnie mi się nie przyda za bardzo. Jak ktoś ma ochotę mogę ją zakupić i przesłać po uprzednim przelewie na moje konto. Beczki podobnie, ceny tak jak pisałem wcześniej. Sam kupie sobie przynajmniej jedną, a gość ma ich kilka. Nie mam w sprzedaży żadnego interesu, jak się komuś przydadzą chętnie to umożliwię. Jak co to piszcie tu lub na PW.
Pozdrawiam i dzięki za rady.Comment
-
Pompka Party jest inaczej skonstruowana, niż pompka do klasycznej beczki. Do tej klasycznej nie da się wkręcić głowicy od kega. Żadna ilość zdjęć twojej pompki, zrobionych na jedną tysięczną sekundy przed zamieszczeniem, tego nie zmieni.Comment
-
Bardzo możliwe, tylko pytanie było odnośnie takiej i to jest
To jest party pompka tylko z dokręconą rurka do beczkiMniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Będąc w Cluj 8.08.2023 odwiedziliśmy browarek Hophead Brewing https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ku#post2336054.
Dokładnie bramę obok, po tej samej stronie ulicy,...-
Channel: Rumunia
2023-10-29, 22:04 -
-
Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
Akurat miałem to szczęście...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
-
W 2017 słynne jezioro Balaton zostało zasilone nowym browarem rzemieślniczym.
W miejscowości Balatonszentgyörgy na południowo-wschodnim skrawku Balatonu otwarto browar Sörművek.
Jest to lokalny browar rzemieślniczy bez własnego wyszynku, ale za to z malutkim sklepikiem firmowym....-
Channel: Węgry
2022-09-13, 14:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment