St.Peters Brewery Golden Ale 3kg

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekpinio1
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.02
    • 42

St.Peters Brewery Golden Ale 3kg

Witam !
    Postanowiłem rozpocząć moją przygodę z wytwarzaniem piw domowym sposobem.
    Moim pierwszym podejściem jest Brewkits wybrałem dostępny w opakowaniu St.Peters Brewery Golden Ale 3 kg.
    możecie mi o tym brewkitsie coś napisać czy jest warte zrobienia?czy do tego zestawu za 94zł.trzeba coś jeszcze dokupić? dodaję,iż w tym zestawie znajdują się ekstrakt słodowy 3kg,saszetka drożdźy piwowarskich Premium 6gr oraz szaszetkę z sybstancją wzmacniającą nachmielenie.
    Jęśli mozecie poprosze o wskazówki dotyczące tego piwa i sposobu jego przerządzenia.
    dziękuję i pozdrawiam.
  • Kazimierz_W
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2009.05
    • 689

Zrób jak instrukcja każe i w wyjdzie Ci pyszne, baaardzo gorzkie, z fenomenalną pianą piwo. Nic nie musisz więcej kupować, daj cukier lub glukozę do refermentacji i już.
    Gratuluję wyboru zestawu, jest na prawdę na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony z brew-kitów St.Peters, warte są swojej ceny.
    Browar Bociana smaczny od rana
    Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!

http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
      Serokomlak
      Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
      2024-09-26, 19:20
    • Serokomlak
      Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
      Serokomlak
      Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
      Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
      2024-11-03, 01:56
    • Serokomlak
      Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
      Serokomlak
      Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
      ...
      2024-10-06, 01:35
    • heckler
      Czechy, Kostelec na Hané, Revoluční 625, Castellum Brewery
      heckler
      Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
      Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
      2024-05-08, 07:10
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...