Witam wszystkich,
mam w domu sporo słodów
Słód pale ale Strzegom 2kg
Słód bohemian pilsner Weyermann® (Niemcy) 2 kg
Słód karmelowy jasny Carapils Weyermann 2 kg
Słód Amber 50 EBC Brewferm (Belgia) 0,5kg
Słód krótki/ Chit Malt Weyermann (Niemcy) 0,5kg
Słód AbbeyMalt Weyermann 0.5 kg
Słód wiedeński Strzegom (Polska) - 1kg
znajdzie się napewno trochę płatków owsianych i kasza jęczmienna
mam też drożdże górnej fermentacji Danstar Windsor
chmiel centennial 110g
galaxy 50g
chinook 20g
jutro chciałbym coś uwarzyć, ale nie mam za bardzo pomysłu co by to mogło być,
do tej pory nie przejmowałem się stylami i robiłem bezstylowce takie ok 15-18BLG, tym razem chciał bym spróbować czegoś nowego, wszelkie sugestie bardfzo mile widziane
mam w domu sporo słodów
Słód pale ale Strzegom 2kg
Słód bohemian pilsner Weyermann® (Niemcy) 2 kg
Słód karmelowy jasny Carapils Weyermann 2 kg
Słód Amber 50 EBC Brewferm (Belgia) 0,5kg
Słód krótki/ Chit Malt Weyermann (Niemcy) 0,5kg
Słód AbbeyMalt Weyermann 0.5 kg
Słód wiedeński Strzegom (Polska) - 1kg
znajdzie się napewno trochę płatków owsianych i kasza jęczmienna
mam też drożdże górnej fermentacji Danstar Windsor
chmiel centennial 110g
galaxy 50g
chinook 20g
jutro chciałbym coś uwarzyć, ale nie mam za bardzo pomysłu co by to mogło być,
do tej pory nie przejmowałem się stylami i robiłem bezstylowce takie ok 15-18BLG, tym razem chciał bym spróbować czegoś nowego, wszelkie sugestie bardfzo mile widziane
Comment