W jakie sposób dobierać surowce do piwka. Chodzi mi o to ile np. słodu pilzneńskiego, ile chmielu. Jak to dobierać. Jak wy to robicie, tak na chybił trafił czy macie jakieś metody ?
Jak dobierać surowce ?
Collapse
X
-
Za odpowiednie pieniądze można kupić taki program, który to robi. Potem tylko uwarzyć, przefermentować, rozlać i można wygrywać konkursa.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grekab Wyświetlenie odpowiedziW jakie sposób dobierać surowce do piwka. Chodzi mi o to ile np. słodu pilzneńskiego, ile chmielu. Jak to dobierać. Jak wy to robicie, tak na chybił trafił czy macie jakieś metody ?
Comment
-
-
M.in. na Warszawskim Festiwalu Piwa było co nieco o tym. W sobotę po 15:45 dwukrotny Grand Champion żywieckiego konkursu piw - Czesław Dziełak opowiadał o tym co będzie jak wrzucę to i to do gra , czyli o możliwościach kreowania własnych receptur.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grekab Wyświetlenie odpowiedziTo dla mnie wyższa sztuka jazdy.
Comment
-
-
To może tak na początek:
Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedziSą spolszczenia.
Comment
-
Comment