Jak to nachmielić?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kocoreq
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.07
    • 40

    Jak to nachmielić?

    Dzień dobry.
    Pozbierałem resztki po warzeniach i nazbierałem 3 kg pilzneńskiego, 0,3 kg pszenicznego oraz 2,2 kg pale ale. Chcę zrobić z tego coś w stylu bittera 12 BLG. Chmiel mam z 2014 roku (trzymany w lodówce) 50 g Kazbek i 50 g Magnum.
    Pomożecie w chmieleniu?
  • Abstynent
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2015.10
    • 49

    #2
    Hmm nie odkryję Ameryki jak powiem, że magnum na goryczkę i kazbek na aromat. Tylko ilości musisz dobrać do swoich upodobań.

    Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
    Just brew it

    Comment

    Przetwarzanie...
    X