aromat po wysuszeniu
U znajomego zostały zasadzone w tym roku moje sztobry (Marynka, Lubelski i Lomik).
Lomik nie owocował. Natomiast z pozostałych wyszło po niecałe 100 g suchych szyszek.
Chmiel ten pachnie w zasadzie... niczym. A chciałem go użyć do warki, którą dzisiaj uwarzyłem specjalnie na spotkanie forumowiczów. Brak zapachu chmielowego spowodował, że zrezygnowałem z tego zamiaru.
W związku z brakiem aromatu pytam: czy tak to ma być?
U znajomego zostały zasadzone w tym roku moje sztobry (Marynka, Lubelski i Lomik).
Lomik nie owocował. Natomiast z pozostałych wyszło po niecałe 100 g suchych szyszek.
Chmiel ten pachnie w zasadzie... niczym. A chciałem go użyć do warki, którą dzisiaj uwarzyłem specjalnie na spotkanie forumowiczów. Brak zapachu chmielowego spowodował, że zrezygnowałem z tego zamiaru.
W związku z brakiem aromatu pytam: czy tak to ma być?
Comment