Nowe suszone szczepy kveikowe dotarły do nas z norweskiej drożdżowni
Kveik Yeastery. Mamy cztery - stalljen, eitrheim, voss i ebbegarden
---------------------
---------------------
---------------------
---------------------
Temperatury fermentacji do 38-40*C (!!!) - im wyżej tym intensywniejsze nuty przewodnie
Mamy saszetki 7g ale są też duże paczki dla browarów.

- Nuty przewodnie: owoce tropikalne, mango, ananas
- Nuty poboczne: pomarańcza, cytryna
---------------------
- Nuty przewodnie: morela, brzoskwinia
- Nuty poboczne: pomarańcza, ananas
---------------------
- Nuty przewodnie: pomarańcza, mandarynka i cytrusy
- Nuty poboczne: owoce tropikalne, łagodna przyprawowość
---------------------
- Nuty przewodnie: jabłko, gruszka
- Nuty poboczne: owoce tropikalne, cytrusy
---------------------
Temperatury fermentacji do 38-40*C (!!!) - im wyżej tym intensywniejsze nuty przewodnie

Mamy saszetki 7g ale są też duże paczki dla browarów.