Zaloguj lub dołącz
Logging in...
Zapamiętać?
Zaloguj
Zapomniane hasło lub nazwa Użytkownika?
lub
Dołącz
Zaloguj się przez
Facebook
Forum
Sklep
Dziennik Piwny
Browary
Nowe wątki
Dzisiejsze wpisy
Kto i gdzie
BrowarBizony
Wydarzenia
Home
Forum
Piwo
Browarnictwo amatorskie
Surowce
Woda z odwróconej osmozy
Collapse
X
Collapse
Posty
Ostatnia aktywność
Photos
Wyszukiwanie
Strona
z
2
Filtruj
Czas
Wszystkie
Dzisiaj
Ostatni tydzień
Ostatni miesiąc
Pokaż
Wszystko
Tylko dyskusje
Tylko zdjęcia
Tylko filmy
Tylko linki
Tylko ankiety
Tylko wydarzenia
Filtered by:
Clear All
new posts
Previous
1
2
template
Nast.
mapajak
D(r)u(c)h nieuchwytny
Rejestracja:
2002.12
Posty:
1187
Share
Tweet
#16
2003-10-09, 13:35
Do dolnej fermentacji polecam drożdże Braupartnera - fermentują bez problemu w 8 st. C i są neutralne smakowo.
Comment
Wiadomość
Anuluj
pjenknik
Major Piwnych Rewolucji
Rejestracja:
2001.08
Posty:
3388
Share
Tweet
#17
2003-10-09, 15:59
Na pewno lepszy od tego z Poznania, bo warzą w Tychach
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Wiadomość
Anuluj
dlugi77
Szeregowy Piwny Łykacz
Rejestracja:
2003.10
Posty:
15
Share
Tweet
#18
2003-10-09, 20:46
pjenknik napisał(a)
Na pewno lepszy od tego z Poznania, bo warzą w Tychach
Ja będę miał zpewnością lepszą wodę...
Kontynuuję temat mojej warki w dziale "Moje warzenie", żeby się nie narazić ART'owi
Last edited by
dlugi77
;
2003-10-09, 20:47
.
DługiMaj Home Brewery
Rozlewnia W-wa/Szygówek
Comment
Wiadomość
Anuluj
Previous
1
2
template
Nast.
Przetwarzanie...
Tak
Nie
OK
OK
Anuluj
X
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎
☕
Comment