Woda z odwróconej osmozy

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mapajak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.12
    • 1187

    #16
    Do dolnej fermentacji polecam drożdże Braupartnera - fermentują bez problemu w 8 st. C i są neutralne smakowo.

    Comment

    • pjenknik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.08
      • 3388

      #17
      Na pewno lepszy od tego z Poznania, bo warzą w Tychach
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

      Comment

      • dlugi77
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2003.10
        • 15

        #18
        pjenknik napisał(a)
        Na pewno lepszy od tego z Poznania, bo warzą w Tychach
        Ja będę miał zpewnością lepszą wodę...

        Kontynuuję temat mojej warki w dziale "Moje warzenie", żeby się nie narazić ART'owi
        Last edited by dlugi77; 2003-10-09, 20:47.
        DługiMaj Home Brewery
        Rozlewnia W-wa/Szygówek

        Comment

        Przetwarzanie...
        X