Ekstrakt pszeniczny WES

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #46
    Ogólnie jeśli chodzi o piwa pszeniczne - nie tylko z ekstraktu, zwłaszcza WES, mają tendencję do długiego dojrzewania - często na początku piwo jest mocno gorzkie i sprawia wrażenie lekko skwaśniałego, a potem im dłużej się czeka, tym lepsze.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • slado
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.07
      • 1072

      #47
      pawcio1 napisał(a)
      ...
      Drożdze za kazdym razem "pawciowe"

      Śmiesznie się to czyta.Jak kiedyś wprowadzę je na rynek to już mam gotową nazwę.
      Kiedy będzie można je nabyć?

      Comment

      Przetwarzanie...
      X