Ekstrakt pszeniczny WES

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #46
    Ogólnie jeśli chodzi o piwa pszeniczne - nie tylko z ekstraktu, zwłaszcza WES, mają tendencję do długiego dojrzewania - często na początku piwo jest mocno gorzkie i sprawia wrażenie lekko skwaśniałego, a potem im dłużej się czeka, tym lepsze.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • slado
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.07
      • 1072

      #47
      pawcio1 napisał(a)
      ...
      Drożdze za kazdym razem "pawciowe"

      Śmiesznie się to czyta.Jak kiedyś wprowadzę je na rynek to już mam gotową nazwę.
      Kiedy będzie można je nabyć?

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Przetwarzanie...