To zaden problem -Jezeli zlozysz zamöwienie na Kilka tysiecy Kapsli to mozesz sie zglosic do Limburger Blech Fabrik w Niemczech-ZTa pieniedze da sie wszystko wydrukowac-
A tak nawiasem möwiac to mysle ze o mnie zapamietasz i jako prezent otrzymam Twoje Kapsle ktöre beda rarytasem w mojej kolekcji
podkładki to nie kapsle nie mam jeszcze takich zachcianek, by mieć własne kapsle niemniej też mnie to ciekawi ile to kosztuje.
własne kapsle z nadrukiem robiłem sam - wykrojnik ze sztywnej folii z prostym wzorem i farba w sprayu
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
Comment