No właśnie, temat już mówi sam za siebie. Parę razy spotkałem się na forum z problemem skosów. Zakładał je Cześ i chyba Makaron. Co prawda jest opis ich tworzenia w wersji anglojęzycznej ale dla mnie mógłby być również po chińsku. Czy któryś z ekspertów mógłby coś bliżej powiedzieć na ten temat?
jak tworzyć skosy agaraowe
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
„Hoppy pils”, chmiele Mosaic i Amarillo
12% ekstr.
5% alk.
Aromat – wyraźny chmiel (melon, żywiczność i trochę cytrusów, potem pojawia się lekka nafta)
Piana – wysoka, zwarta, trwalsza, dłuższy kożuszek
Barwa – słomkowa, prawie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...-
Channel: Niemcy
-
-
Bardzo wesołe
miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
-
Channel: Niemcy
2024-09-03, 03:09 -
- Loading...
- Koniec listy.