http://www.pektowin.com.pl/enzymy.htm wejdz amylolityczne - te które nas interesują sam kiedyś zrobiłem takiego kwasa
Zepsuty słód?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gralllhttp://www.pektowin.com.pl/enzymy.htm wejdz amylolityczne - te które nas interesują sam kiedyś zrobiłem takiego kwasa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoOne zresztą nie rozłożą jaj wołka zbożowego, trzeba by poszukać jakiś silniejszych środków (może stężony kwas?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grallla mam pytanie czy ten słód był pozbyty kiełków (oddzielone zostały kiełki korzonkowe kiełki mają gorzki smak )
Wracając do zapytania: myślisz, że Marusia sama słodowała jęczmień, a potem go jeszcze wędziła?
Comment
-
Comment