Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
To nie to że nie gadają. Po prostu jestem bardzo mile zaskoczony kulturą tego forum, miłym przyjmowaniem nowych, za przeproszeniem, członków, tym że odpowiadacie wielokrotnie na te same, powtarzające się pytania. Nie ma złości, chamstwa, czasami tylko drobne uszczypliwości, nie mające na celu obrażenia nikogo. To przekonuje do Was i do serwisu wszystkich nieopierzonych. Tak trzymajcie.
Ponadto wiele osób dba o merytoryczną strone odpowiedzi, dlatego aż się boję co za rok będę wiedział o warzeniu piwa. Na dobrą sprawę nie trzeba nawet pytać, wystarczy dość dokładnie przewertować forum. Gdy czytam sobie historyczne posty i opracowania to moja wiedza o temacie powoli ale systematycznie rośnie. Jakie będą tego efekty? Tego nie wiem, ale 3 warki z zacieraniem zrobiłem tylko na podstawie wiadomości wyczytanych. Ponadto opracowania tematyczne też są świetne. Gdy liźnie się jakiekolwiek podstawy, to czytając można sie bardzo dużo nauczyć bez potrzeby zawracania głowy pytaniami. A mimo to Wy zawsze odpowiadacie. I to jest piękne. I tak trzymajcie. Gdy będę mądrzejszy, dołączę do Was.
Comment