Czy Balticmalt sprzeda i wyśle worek słodu ?
Tani słód
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika muavmf Wyświetlenie odpowiedziCzy Balticmalt sprzeda i wyśle worek słodu ?
Comment
-
-
jezeli dopracujesz kwestie wysylki to bedzie najtansze zrodlo. ostatnia cena to 2 zl za pilznenski i 3 zl za karmelowy (1 kg) Czyli za 100 zl dostajesz 50 kg a w bogutymlynie ok. 30 kg, koszty przesylki powinny byc zblizone.
Powodzenia!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika muavmf Wyświetlenie odpowiedziDzwoniłem do balticmalt. Rozmawiałem z sympatyczną kobietą z logistyki, która widziała mozliwość sprzedaży worka 50 kg (dla niej to były dobne ilości, które posiada laboratorium).
Kwestię wysyłki trzeba by dopracować.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziwidziała możliwośc sprzedaży jednego (po cichu ) worka z labolatorium bo Ciebie polubiła czy sprzedaż na większą skalę dla wszystkich ?
Comment
-
-
Swoje sposoby zdobywania słodu, poza powszechnie dostępnymi źródłami, trzymajcie Panowie w ciszy lub wymieńcie sie na PW.
Już jedno źródło w ten sposób padło!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziSwoje sposoby zdobywania słodu, poza powszechnie dostępnymi źródłami, trzymajcie Panowie w ciszy lub wymieńcie sie na PW.
Panowie, trochę więcej dyskrecji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzija nie rozumiem czego wy sie boicie, firma legalnie sprzedaje od lat slod, wystawia faktury, placi od tego podatki, trzyma to w ksiegowosci, poza tym w wielu watkach jest to juz opisane,Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTylko,że oficjalnie robi to w hurtowych ilościach.
!!!LUDZIE MYŚLCIE, TO NIE BOLI!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzi(...)!!LUDZIE MYŚLCIE, TO NIE BOLI!!!
Gdybyś choć raz zjawił się w Balticmalcie, to zauważyłbyś ze jest to nadzwyczaj niestandardowa usługa wykonywana grzecznościowo.
Jeśli będziesz trąbił o możliwości zakupu słodu w ten sposób, to prędzej czy później cierpliwość w handlu detalicznym się skończy i już nigdzie w Polsce nie da się kupić taniego słodu.
Zapytaj lepiej kogoś z Trójmiasta, to może Ci grzecznościowo przy jakiejś okazji podwiezie Ci worek słodu.
Ale z tym tekstem powyżej, to możesz furory nie zrobić.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziCzłeku zarażony "krzysiozą",
Gdybyś choć raz zjawił się w Balticmalcie, to zauważyłbyś ze jest to nadzwyczaj niestandardowa usługa wykonywana grzecznościowo.
Jeśli będziesz trąbił o możliwości zakupu słodu w ten sposób, to prędzej czy później cierpliwość w handlu detalicznym się skończy i już nigdzie w Polsce nie da się kupić taniego słodu.
Zapytaj lepiej kogoś z Trójmiasta, to może Ci grzecznościowo przy jakiejś okazji podwiezie Ci worek słodu.
Ale z tym tekstem powyżej, to możesz furory nie zrobić.
prosze o wyjasnienia Twoich napisow:
1.Jeśli będziesz trąbił o możliwości zakupu słodu w ten sposób, to prędzej czy później cierpliwość w handlu detalicznym się skończy ---> jaki widzisz w tym zwiazek przyczynowo-skutkowy? Firma zyje ze sprzedazy wiec jak kupujesz to Zarzad jest zadowolony.
2.Człeku zarażony "krzysiozą" ---> nie wiem o co chodzi, mozesz przyblizyc?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzi2.Człeku zarażony "krzysiozą" ---> nie wiem o co chodzi, mozesz przyblizyc?Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment