Troche spamujemy... Ale pamiętam wyraz twarzy sąsiada powstrzymującego odruch wymiotny mówiąc "Nie no całkiem w porządku, ale ja wolę Tatrę..."
Tani słód
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrg Wyświetlenie odpowiedziJeśli liczą się jedynie pieniądze i za nic nie chcemy naszą pasją się podzielić ani się wysilić to proponuję zaprzestanie ohydnego procederu warzenia na korzyść spaceru do Biedronki.
Na pewno będzie taniej a i na robociźnie zaoszczędzą koledzy.
Comment
-
-
Kiedyś dałem znajomemu skrzyne różnych piwek. Było: jasne, Pale Ale, Bursztynowe, i piwa ciemne.
Pytam się go: Jakie mu smakowało, odpowiedział: Pils, bo był podobny w smaku jak tyskie.
A Pils uwarzony z ekstraktu.
Np. ostatnio było wędzone, które może jednej osobie smakowało.
Wniosek nasuwa się tylko jeden: dla ludu trzeba warzyć: prawie jak tyskie.
Takie jest moje zdanie"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziWszystko jest warte tyle ile ktoś za dany towar chce zapłacić.
Comment
-
-
Ja takich ludzi, co nie potrafią docenić w ogóle nie częstuję. Na szczęście mało takich. Ostatnio się moim piwem zachwyciła pewna pani reporterka z pewnego babskiego tygodnika, która piwa nie lubi. Może właśnie o to chodzi, że dobre piwo jest przeznaczone dla osób, którym się wydaje, że nie lubią piwa, bo nigdy prawdziwego piwa nie piły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa takich ludzi, co nie potrafią docenić w ogóle nie częstuję. Na szczęście mało takich. Ostatnio się moim piwem zachwyciła pewna pani reporterka z pewnego babskiego tygodnika, która piwa nie lubi. Może właśnie o to chodzi, że dobre piwo jest przeznaczone dla osób, którym się wydaje, że nie lubią piwa, bo nigdy prawdziwego piwa nie piły.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa takich ludzi, co nie potrafią docenić w ogóle nie częstuję. Na szczęście mało takich. Ostatnio się moim piwem zachwyciła pewna pani reporterka z pewnego babskiego tygodnika, która piwa nie lubi. Może właśnie o to chodzi, że dobre piwo jest przeznaczone dla osób, którym się wydaje, że nie lubią piwa, bo nigdy prawdziwego piwa nie piły.
Dałem też spróbować mojego piwa kilku dziewczynom i wszystkie zgodnie stwierdziły ze piwo jest super i, że koniecznie muszę je poczęstować ponownie. :-)Last edited by Totus; 2008-04-17, 09:57.Zapraszam do Browaru Sielanka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziTu trafna uwaga. Osoby co wogóle piwa nie piją lub tylko sporadycznie zauważają różnice w piwie domowym i na dodatek im smakuje. Co więcej potrafią krytycznie omówić to piwo, wo zaś tym którym smakuje Tyskie to "e, dobre, ale Tyskie....". Rynce opadają.
Osoby "nieskażone" zachowały zdrowy dystans, potrafią być krytyczne.
Piwo sprzedawane w sklepach jest tanie, wiec małowartościowe. Wino pije się do obiadu, deseru, albo dla degustacji. Piwo najczęścej by się nachlać. Więc, jeżeli mówię że mam dobre piwo, nie robi to na większości większego wrażenia.
Dlatego piwa już nie rozdaję.
Jeżeli ktoś chce się napić mojego piwa, musi poprosić.
Ten wątek chyba już zbyt daleko odbiegł od Tani słód
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże właśnie o to chodzi, że dobre piwo jest przeznaczone dla osób, którym się wydaje, że nie lubią piwa, bo nigdy prawdziwego piwa nie piły.
Comment
-
Comment