Musisz pytać na forum co się ze słodu robi? PIWO!
Tani słód
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pepeszDokładnie tak. Kolega Makaron jedzie do BM i kupuje dla siebie oraz dla mnie. Jest tylko jeden problem-co zrobić z 60 kg słodu?
Comment
-
-
@ E-p niechaj Pepesz otwiera sklep i sprzedaje z zyskiem [lub bez], jestem chętny na umieszczenie jego reklamy w Browarze. zrobię to nawet z wielką przyjemnością. odpłatnie oczywiście- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART@ E-p niechaj Pepesz otwiera sklep i sprzedaje z zyskiem [lub bez], jestem chętny na umieszczenie jego reklamy w Browarze. zrobię to nawet z wielką przyjemnością. odpłatnie oczywiście
Comment
-
-
Witam. Szukałem, ale nie znalazłem na forum nic o http://www.piwowarklub.com.pl. Tak więc chciałbym się spytać czy zamawiał ktoś już u nich ? Dobry mają ten słód ? 3,10 za kg pilzneńskiego to chyba tanio - o tańszym wysyłkowo nie słyszałem. Aha, jest w zachodniopomorskim jakaś słodownia ? Orientuje się ktoś ?Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
Co do pierwszego, to wadą jest, że trzeba kupywać min. 9 kg. A na co mi aż 9 kg np. karmelowego
Co do drugiego to fak, jest taniej, ale dla "wybranych" ;P
aby nabyć wszystkie słody pozostaje BA i zrobić tyle zakupów aby dostać maksymalny upust
albo zostać zielonymLast edited by anteks; 2006-02-09, 16:05.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekstak ale wspomiany przez ciebie piwowarklub ma tylko pilzneński
aby nabyć wszystkie słody pozostaje BA i zrobić tyle zakupów aby dostać maksymalny upust
albo zostać zielonymPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Nawet licząc 10% upust w BA, to "zieloni" mają i tak taniej w tutejszym sklepie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNawet licząc 10% upust w BA, to "zieloni" mają i tak taniej w tutejszym sklepie...Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNawet licząc 10% upust w BA, to "zieloni" mają i tak taniej w tutejszym sklepie...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment