Mnie bardzo interesuje, czy Art miałby coś przeciwko powstaniu obywatelskiej grupy, chcącej kupić hurtem słód?
Tani słód
Collapse
X
-
-
a tu szło za 3,1 http://www.allegro.pl/item90574425_p...produkcji.html
tu też tak idzie http://www.piwowarklub.republika.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaMnie bardzo interesuje, czy Art miałby coś przeciwko powstaniu obywatelskiej grupy, chcącej kupić hurtem słód?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek-PasiekaPrzy okazji wycięcia pyskówki z wątku o enzymach które można by było wykorzystać w produkcji piwa bez słodu zginął link, który dałem do przedawcy innego niż browar.biz i BA- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmyślę że przed zamieszczaniem tego typu hm, insynuacji powinieneś sprawdzić czy masz rację. Twój post jest tam gdzie go zamieściłeś.
Jeśli wpis faktycznie jest to przepraszam (jednak skąd mam wiedzieć, że coś jest skoro go nie widzę? ifnormacji, że trza podejść do tego dogmatycznie nie otrzymałem) Pozdrawiam
Comment
-
-
Twój bynajmniej nie zniknięty przez złego admina post jest temacie "Czy potrzeby słód" chyba dosłownie można też sprawdzić poprzez zerknięcie na swoje posty. w przypadku problemów technicznych proszę o zgłaszanie tychże w odpowiednim dziale (lub do mnie na PW/email) z dokładnym opisem co i jak- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA co masz na myśli? Bo jeśli chodzi o kupowanie hurtem w słodowni to Wroc tak cały czas robi, Artowi to na pewno nie w smak, ale cóż biedaczysko ma począć Mam nadzieję, że nie wprowadzi opcji, że piwowarzy domowi będący użytkownikami forum browar.biz mają obowiązek zaopatrywania się TYLKO w sklepie browar.bizfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roxia wlasciwie to po ile wychodzi Ci literek piwka liczyles?Last edited by zbysia; 2006-03-20, 22:05.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiajeśli chodzi o kupowanie hurtem w słodowni to Wroc tak cały czas robi,fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaA grupa wrocławska jakie ilości kupuje jako hurt? Jeśli to oczywiście nie tajemnica
Comment
-
-
No mamy dość poważnego hurtownika w pewnym sąsiednim mieście, który warzy warki po 90 litrów, to mu tego słodu nieźle schodzi
Comment
-
Comment