Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C
Tani słód
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
-
Będzie to pewnie zwykła próżność ale nie mogę się nie pochwalić otrzymanymi 120 kg słodu pilzneńskiego za całkowitą darmochę – siedziałem z godzinę i patrzyłem na te wory uśmiechnięty od ucha do ucha.
Dzwoniłem najpierw oficjalnie do pobliskiego browaru czy będą tak mili i sprzedadzą mi tak chociaż 50 kilo – pani niemiłym głosem powiedziała, że nie ma mowy (nie piję już ich piwa).
Małe miasteczko ma jednak swoje zalety : znajomy znajomego zna kolesia który pracuje w magazynie i zobaczy co się da zrobić no i dało się zrobić 120 kilo – ,,jeju jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń”
Został tylko jeden problem – przechowania słodu i namiętnie zbieram 5 litrowe butelki po mineralce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgła_na_kocich_łapkachZostał tylko jeden problem – przechowania słodu i namiętnie zbieram 5 litrowe butelki po mineralce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgła_na_kocich_łapkach...nie mogę się nie pochwalić otrzymanymi 120 kg słodu pilzneńskiego za całkowitą darmochę ...
Zazdrość mnie trawi od trzewiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgła_na_kocich_łapkachOj z nakła kawał drogi w moje strony - spokojnie bym odpalił worek.
Comment
-
Comment