Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tilikum
Tani słód
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekszbyt drobny słód czy zdyt drobno ześrutowałeś ?
Natomiast mam już informację że są skłonni ześrutować dla mnie grubiej, wymienić a nawet zwrócić pieniązki jeżeli do niczego się nie przyda.
Szóstka za dobry kontakt i chęć do współpracy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tilikumPonieważ nie dorobiłem się jeszcze śrutownika więc tak jak napisałem zamówiłem już ześrutowany, ale chyba za drobno.
Natomiast mam już informację że są skłonni ześrutować dla mnie grubiej, wymienić a nawet zwrócić pieniązki jeżeli do niczego się nie przyda.
Szóstka za dobry kontakt i chęć do współpracy"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksna oko to wiesz pochwal się jak coś z tego uwarzyszPozdrawiam
dj
Comment
-
-
a może według słodowni....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiNo i uwarzyłem Podczas śrutowania oczywiście skosztowałem kilkanascie ziarenek. W smaku ok, tak jak pilznenski z browamatora. Efektywnosc wyszła dla mnie w normie. Co wiecej moge stwierdzic ? Polecam
hmmm janie mam za dużego doświadczenia ale postaram się włączyć w dyskusję wraz z uzyskiwanym ......
"uzyskien" o ile of course będę miał dostępność do słodów z różnych..... miejsc
Comment
-
-
Browamatorowi doszła konkurencja, to i ceny poleciały w dół na pilznenski i monachijski
http://www.browamator.pl/katalog.php?pwd[6]=%2F163929%2F164394&sortuj=&grp=&start=&grupa_p=6& grupa_rek[6]=&aukcja=&pwd[6]=%2F163929%2F164394%2F183079%2F1594328Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
-
sorki dalem link do teleadressonu, co niby ma najlepszą baze danych. Nie wiedzialem, że tu wszyscy wszytsko już wiedzą.
Była kiedyś słodownia przy browarze w Szczyrzycu. Można by sprawdzić, czy aby nie robią na potrzeby Fratera, czegoś u siebie. Tzn. browar zamknięty ale opactwo ciągle jest.vere sede vacante est
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solozzosorki dalem link do teleadressonu, co niby ma najlepszą baze danych. Nie wiedzialem, że tu wszyscy wszytsko już wiedzą.
Była kiedyś słodownia przy browarze w Szczyrzycu. Można by sprawdzić, czy aby nie robią na potrzeby Fratera, czegoś u siebie. Tzn. browar zamknięty ale opactwo ciągle jest.
Proponuję Ci jeszcze raz:
albo podawaj sprawdzone informacje albo pytaj, jak czegoś nie wiesz
Comment
-
-
no to sie zapytalem o ten Szczyrzyc. Odpowiedziales grzecznie. W kazdym razie jakos mi świta ze sponsorowali u nas druzyne piłkarska - KS Oliva- Gdańsk. Widzialem w Teleexpresie kiedys info ze odzyskali browar i pokazywali produkcje. Wiem ze piwa juz nie robia. zapytalem czy aby czego innego nie robia np na potrzeby Fratera, z ktorego biora kase za wspolprace jako tzw piwo opackie. Mialem tylko przypuszczenia. Widac błedne.vere sede vacante est
Comment
-
-
Ja tydzień temu też zakupiłem 60 kg tego słodu, szybkość działania i kontakt zaskoczyły mnie niezwykle pozytywnie, jeszcze nie zacierałem z tym słodem ale w sobotę mamy zamiar zrobić grilla z zacieraniem i mam nadzieje po wypowiedziach kolegów że będę zadowolony.
Mnie te dodatkowe dane na temat słodu dały trochę do myślenia, szkoda że BA nie ma na tyle precyzyjnych informacji - może większość nie jest dla nas potrzebna aleod nadmiaru wiedzy głowa nie boli.
Poza ceną zaskoczył mnie jeszcze sposób pakowania, słód jest w worku (plecionka jak na zboże)który to worek w worku foliowym a na tym jeszcze jeden worek z plecionki.FemtoBrowar
http://www.femtobrowar.pglab.xon.pl/
Comment
-
-
Comment