Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefi
Tani słód
Collapse
X
-
Kolejna obniżka cen w bogutynmłyn:
BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.
1 kg - 2,1 pln
10 kg - 2 pln/kg
30 kg - 1,89 pln/kg
150 kg - 1,79 pln/kg
Konkurencja na rynku robi swojePozdrawiam
dj
Comment
-
-
Podejrzanie mi to wygląda, bo cena jest niższa niż cena hurtowa w Strzegomiu
Comment
-
-
jest wyższa, albo Wam w Strzegomiu oferowano wyższe ceny "hurtowe".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjest wyższa, albo Wam w Strzegomiu oferowano wyższe ceny "hurtowe".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHmmmm, to może coś pomyliłam
jezeli wolno mi cos dodac to kupujemy slod na samochody, wiec minimalny nasz zakup to 25 ton słodu
jestesmy wiec w stanie dac Panstwu atrakcyjne ceny na ten slod przez najblizsze tygodnie
pozdrawiamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika workusjezeli wolno mi cos dodac to kupujemy slod na samochody, wiec minimalny nasz zakup to 25 ton słodu
W każdym razie Wasza oferta jest super!
Comment
-
-
Tak się zastanawiam, i dochodzę do wniosku, że ten temat jest najodpowiedniejszy
Chcę serdecznie podziękować panu Dariuszowi Piechowskiemu ze żnińskiego Browaru Leszek za nieodpłatne przekazanie znacznej ilości słodu.
Chciałem kupić, a tu niespodzianka... I pomyśleć, że pod nosem mam browar, w którym załatwienie pustych butelek (o słodzie nie wspomnę) jest rzeczą tak trudną, że zniechęcającą, a w Żninie problemów żadnych nie ma...
Serdecznie dziękuję
Comment
-
-
dyskusja o sprawach "etycznych" związanych z tym czy dziękować za coś czy nie powędrowała do nowego wątku:
jest to dział w którym możesz powymieniac się doświadczeniami i pomysłami związanymi z "domowym" warzeniem piwa. Poddziały: Surowce | Sprzęt | Twoje warzenie | Kołyska | Targowisko | Sklep dla Piwowarów
proszę trzymać się tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdyskusja o sprawach "etycznych" związanych z tym czy dziękować za coś czy nie powędrowała do nowego wątku:
jest to dział w którym możesz powymieniac się doświadczeniami i pomysłami związanymi z "domowym" warzeniem piwa. Poddziały: Surowce | Sprzęt | Twoje warzenie | Kołyska | Targowisko | Sklep dla Piwowarów
proszę trzymać się tematu.
Comment
-
-
faktycznie, dotyczy BARDZO taniego, wręcz haniebnie taniego słodu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika workus Wyświetlenie odpowiedziwitam z bogutynmlyn.pl
jezeli wolno mi cos dodac to kupujemy slod na samochody, wiec minimalny nasz zakup to 25 ton słodu
jestesmy wiec w stanie dac Panstwu atrakcyjne ceny na ten slod przez najblizsze tygodnie
pozdrawiamy
www.bogutynmlyn.pl
Comment
-
Comment