Witajcie
Na stronie polskiego dystrybutora piwa Obołoń znalazłem info, że ich piwo "Białe" warzone jest z dodatkiem kolendry. Nie miałem pojecia że do pszeniczniaka można dodać kolendrę
Ja dodałbym tylko do klasztornych
Też tak robicie? Jak efekty? A może toczyła się już dyskusja tutaj na ten temat?
Na stronie polskiego dystrybutora piwa Obołoń znalazłem info, że ich piwo "Białe" warzone jest z dodatkiem kolendry. Nie miałem pojecia że do pszeniczniaka można dodać kolendrę
![EEK!](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/eek.gif)
![Roll Eyes (Sarcastic)](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/rolleyes.gif)
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
Też tak robicie? Jak efekty? A może toczyła się już dyskusja tutaj na ten temat?
Comment