Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
![Oczko](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/wink.gif)
Ministerstwo dopuściło możliwość znakowania poprzez podanie składnika alergennego, którym wg niego są "zboża zawierające gluten".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Comment