50 zl za kilogram juz z kosztami wysylki.Chmiel wysokiej jakosci.Lubelski alfakwasy 4.8 marynka 11
Dlaczego nie można kupić polskiego chmielu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abernacka,Szyszka chmielowa i worek 60kg? To co to za gigantyczny wór?!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Smola47,Wymiar worka to ok. 0.8m szerokości i jakieś 2.5 m wysokościComment
-
Ja pół kilo lubelskiego i pół kilo marynki.
Jak się da oczywiście.Comment
-
Skąd taka cena? Myślę że z mojego postu na piwo.org. Pozwoliłem sobie określić nasze warunki progowe:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SetaNapiszę pokrótce wszelkich plantatorom jakie są idealne warunki dla piwowarów-amatorów:
- zamówienie minimum: 1kg
- możliwość wysyłki pocztą
- cena ok 50zł/kg wliczając koszt wysyłki
- znana zawartość alfa-kwasów
- chmiel wysuszony, dobrej jakości
- zakup najlepiej za pośrednictwem serwisu Allegro
Jeżeli zgadzacie się na takie (lub zblizone) warunki, to tu (http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=75576) macie ok 20stu klientów... Wystarczy napisać posta.Comment
-
Comment
-
Dobra. Robimy inaczej. Osoby które liczą na moje pośrednictwo proszę o PW z adresem zamieszkania i ilością chmielu dziś do 16:00 (później może też ale już bez gwarancji). W zamian otrzymają mój nr konta w mBanku. Proszę o wpłatę 50zł/kg - jak wyjdzie taniej to zwrócę. Paki postaram się wysłać w sobotę.Comment
Related Topics
Collapse
-
czyli koźlak z syropem klonowym.
Ekstr. 16%
Alk. 7%
Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wreszcie analizy i certyfikaty porobione, można działać z szyszkami 2024
Do naszego magazynu zawitało kilka odmian z naszych polskich upraw:Nie ma tego specjalnie dużo, więc zapraszam póki są
https://www...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2024-11-27, 16:20 -
-
Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
-
Channel: Niemcy
-
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
-
Zapraszamy na nowe promocje:
- Akcesoria
Bazooka - DŁUGA - filtr do chmielin - gwint zewnetrzny 1/2 cala
- Akcesoria
Kran do piwa - Nukatap - stalowy
- Anglojęzyczna
IPA (India Pale Ale) Style guide
- Brewkity nachmielone