50 zl za kilogram juz z kosztami wysylki.Chmiel wysokiej jakosci.Lubelski alfakwasy 4.8 marynka 11
Dlaczego nie można kupić polskiego chmielu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abernacka,Szyszka chmielowa i worek 60kg? To co to za gigantyczny wór?!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Smola47,Wymiar worka to ok. 0.8m szerokości i jakieś 2.5 m wysokości
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziKiedyś na te wory od chmielu mówiło się "wańtuchy". Czy ta nazwa jeszcze egzystuje?
Comment
-
-
Ja pół kilo lubelskiego i pół kilo marynki.
Jak się da oczywiście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziJa pół kilo lubelskiego i pół kilo marynki.
Jak się da oczywiście.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smola47 Wyświetlenie odpowiedzi50 zl za kilogram juz z kosztami wysylki.Chmiel wysokiej jakosci.Lubelski alfakwasy 4.8 marynka 11Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziJa już się zaopatrzyłem. Mn. kupiłem kilo Marynki właśnie w okolicach Kazimierza za 30 zł
Skąd taka cena? Myślę że z mojego postu na piwo.org. Pozwoliłem sobie określić nasze warunki progowe:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SetaNapiszę pokrótce wszelkich plantatorom jakie są idealne warunki dla piwowarów-amatorów:
- zamówienie minimum: 1kg
- możliwość wysyłki pocztą
- cena ok 50zł/kg wliczając koszt wysyłki
- znana zawartość alfa-kwasów
- chmiel wysuszony, dobrej jakości
- zakup najlepiej za pośrednictwem serwisu Allegro
Jeżeli zgadzacie się na takie (lub zblizone) warunki, to tu (http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=75576) macie ok 20stu klientów... Wystarczy napisać posta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa podobnie jak wyżej, jeśli można.
Dziś zapoznam z akcją sekcję Wroc, może nie każdy czytał?
Comment
-
-
Dobra. Robimy inaczej. Osoby które liczą na moje pośrednictwo proszę o PW z adresem zamieszkania i ilością chmielu dziś do 16:00 (później może też ale już bez gwarancji). W zamian otrzymają mój nr konta w mBanku. Proszę o wpłatę 50zł/kg - jak wyjdzie taniej to zwrócę. Paki postaram się wysłać w sobotę.
Comment
-
Comment