Dlaczego nie można kupić polskiego chmielu?
Collapse
X
-
-
Postaram się dziś wieczorem sprawdzić net, ale jak pisałem - bez gwarancji.Comment
-
Nie musisz zaglądać do netu, przygotuj wieczorem kartkę i długopis, zadzwonimy do Ciebie z Raju.
I się kurka nie stawiaj, bo gęstw nie dostanieszComment
-
Ja odpadam.
Za tydzień będę jechał do Lublina i właśnie się umawiam z wystawiającym tę aukcję na odbiór osobisty.
W pakowanie i wysyłanie pocztą chyba nie chce mi się bawić, ale jeśli ktoś z Warszawy lub okolic jest zainteresowany to mogę przywieźć.
Cena 30zł/kg.
W aukcji napisał, że ma Marynkę i Magnum, ale mówił że Lubelski też może załatwić. Pewnie wystarczy że się przejdzie do sąsiada.Comment
-
Podobała mi się wczorajsza wieczorna rozmowa telefoniczna z Setą:
"Seta, dla Wrocka 5 kg marynki i 6 kg lubelskiego
- cooo???? ile??
- No co, mało?
- nie, jak ja to wyślę??
- sorry, a czego się po Wrocu spodziewałeś?
- no max 3 kg..."
Comment
-
Cholewcia !!!! Wczoraj w nocy dopiero wróciłem i chyba po ptokach z tym Lubelskim
Jeżeli ktoś rezygnuje, albo zamówił za dużo to ja też się piszę, na 0,5-1 kgPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin FranklinComment
-
A uwzględniliście przypadkiem moje zamówienie?MM961
4:-)Comment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
czyli koźlak z syropem klonowym.
Ekstr. 16%
Alk. 7%
Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Wreszcie analizy i certyfikaty porobione, można działać z szyszkami 2024
Do naszego magazynu zawitało kilka odmian z naszych polskich upraw:Nie ma tego specjalnie dużo, więc zapraszam póki są
https://www...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2024-11-27, 16:20 -
-
Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
-
Channel: Niemcy
-
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
-
Zapraszamy na nowe promocje:
- Akcesoria
Bazooka - DŁUGA - filtr do chmielin - gwint zewnetrzny 1/2 cala
- Akcesoria
Kran do piwa - Nukatap - stalowy
- Anglojęzyczna
IPA (India Pale Ale) Style guide
- Brewkity nachmielone