Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas
Wyświetlenie odpowiedzi
Dlaczego nie można kupić polskiego chmielu?
Collapse
X
-
-
-
No właśnie, to dostałeś po dziobie Było meldować, że gdzieś wyjeżdżasz, zamiast pilnie obserwować wydarzenia na forum, to pewnie bym zadzwoniła z zapytaniem, czy chcesz ten chmiel Masz nauczkę na przyszłość - nie oddalać się bez usprawiedliwienia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SlawekT Wyświetlenie odpowiedziKUpiłem ze 2 tygodnie temu. Ktoś psrzedawał w woreczka 100 g Marynkę, Magnum i Lubelski. Zapałciłem z przesyłką 54 zł za 600 g.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzichmiel szczeka w piwnicy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzichmiel szczeka w piwnicyOstatnia zmiana dokonana przez GaGacek; 2008-11-20, 09:52.[...]Najważniejsza k... jest piana ! Czasem piana siada ! Jak jest dużo alkoholu to jest mało piany ! Szklanki muszą k.... być czyste !
Piwo traktować można azotem ( nie pomylić k.... z tlenkiem azotu) ![...]- sensor
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziSorki wszyscy. Spakowany chmiel szczeka w piwnicy, a ja zdycham w łóżku. Grypa mnie dopadła. Jak będę mógł się ruszać biegnę na pocztę...
Jak posprzątam skrzynkę (premium mi się chwilowo skończył ) to Wam napiszę co gdzie ile...
Comment
-
-
Nie, no przecież zdrowie ważniejsze.
Walnij sobie grzanego piwa z miodem, na pewno lepiej się poczujesz.
Comment
-
-
Pakowanie sporych dawek chmielu to niezła jazda. Ale jak pięknie się śpi potem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment