Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
(sto pytań do... ) - słodownie
Collapse
X
-
Zawsze można sprobówać zaopatrzyć się w jakimś małym browarze."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
w BalticMalt możesz. na miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto oznacza, że poza browamtorem w Polsce nie ma gdzie kupić słodu w ilościach detalicznych? kurcze, toż to jest MONOPOL !
W kilku miejscach już o tym pisano.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jakby ktoś szukał nowych dróg zaopatrzenia to podaję namiar na słodownię Optima w Poznaniu:
ul.Bałtycka 48, 61-016 Poznań
tel. 061 652 95 05 do 09
fax wewn. 122
e-mail: optimaslodownia@poczta.onet.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJakby ktoś szukał nowych dróg zaopatrzenia to podaję namiar na słodownię Optima w Poznaniu:
ul.Bałtycka 48, 61-016 Poznań
tel. 061 652 95 05 do 09
fax wewn. 122
e-mail: optimaslodownia@poczta.onet.pl
Comment
-
-
tyle że ta słodownia sprzedaje słód wyłącznie "luzem" i nie obsługuje małych zamówień.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtyle że ta słodownia sprzedaje słód wyłącznie "luzem" i nie obsługuje małych zamówień.
Comment
-
-
Słód - mogę przywieźć do Wwy - pilne!
dogadałem się przez GG n/t słodu z Bogutymłyna. Jadę w tę okolicę po niedzieli 2.07.2006, wracam po tygodniu. Najpierw chciałem kupić tylko dla siebie, ale pomyślałem, że może skorzystać razem?
Gość (bardzo miły i konkretny) przez GG powiedział, że przy zakupie 150 kg wyjdzie 1,84 zł za kg. A jeśli mniej to obniżka będzie proporcjonalna do ilości.
czy ktoś z Wwy się pisze na to? Odbiór w Ząbkach, albo dowiozę pod wskazany adres ale.. w ciągu 2tygodni, bo nie będę specjalnie jechał, tylko przy okazji.Chyba, że skasuję kontrahenta za gaz do autka.
Oczywiście muszę mieć zgłoszenia do soboty, czyli sprawa jest pilna.
I ... bardzo przepraszam, ale nie chcę mieć problemu z rozprowadzaniem słodu - dlatego będę prosił o przedpłatę - powiedzmy 10 zł. Jest łikend więc przelewy międzbankowe nie będą działać, ale mam nadzieję, że macie konta w Mbanku, albo w Intelligo
A w ogóle to ten Boguty młyn jest wart polecenia - świetny kontakt przez GG i b. dobre ceny. BalticMalt tez uprzejmie odpowiedział, ale co z tego, jeśli nie sprzedają wysyłkowo...
Comment
-
Comment