Owies, kolendra i curacao
Dzięki za radę, szkoda że to się nie uda
.
Wracając do głownego nurtu dyskusji: Wczoraj piłem pszenicznego belgijskiego Hoegaarden-a i w skladzie było mielone ziarno kolendry i suszone skórki curacao. O te ostatnie u nas raczej trudno, ale może by tak ususzyc i zmielić skórki pomarańczowe lub cytrynowe?
O tej kolendrze już ktoś w tej dyskusji wspominał, więc może warto spróbować (ciekawe ile jej dodać).
Te przyprawy to pewnie jednak lepiej do pszeniczniaka.
Dzięki za radę, szkoda że to się nie uda

Wracając do głownego nurtu dyskusji: Wczoraj piłem pszenicznego belgijskiego Hoegaarden-a i w skladzie było mielone ziarno kolendry i suszone skórki curacao. O te ostatnie u nas raczej trudno, ale może by tak ususzyc i zmielić skórki pomarańczowe lub cytrynowe?
O tej kolendrze już ktoś w tej dyskusji wspominał, więc może warto spróbować (ciekawe ile jej dodać).
Te przyprawy to pewnie jednak lepiej do pszeniczniaka.
Comment