Przyprawy
Collapse
X
-
Przecież on pyta tylko teoretycznie..
Last edited by DanielJakubowski; 2008-03-28, 16:42.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzioczywiscie chodzi o rosline pozbawiona THC co jest jak najbardziej legalne
aaa, no to myślę, że jak wrzucisz dwa kilo to będzie w sam raz.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Może ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
Co zdaniem autora taki dodatek miałby przynieść pozytywnego?
No sorki, ale naprawdę nie rozumiem i proszę o oświecenie.
Comment
-
-
jakby udział marychy miał wnieść coś smakowo wspaniałego do piwa, każdy komercyjny browar by produkował takie cudo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziMoże ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziMoże ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
"Cannabia® (Alk.4,8%;ekstr.12%)- Piwo na bazie słodu, konopi i chmielu, jest pierwszym napojem konopnym wytwarzanym od 1996 z recznie zbieranych konopi z ekologicznych upraw dojzewajacych i suszonych w bawarskim słońcu. Kombinacja palonego słodu, konopi i chmielu tworzy jedyny w swoim rodzaju wyśmienity konopny smak. "
Moim zdaniem nie było w smaku tego piwa niczego "wysmienitego", a juz napewno nic "konopnego" chyba ze dotychczas znalem smak innej konopi. Jedyna fajna rzecz w tym piwie to oprawa graficzna butelki i kapsal w kolorach rasta
Comment
-
Comment