Przyprawy

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krzychu-n
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.04
    • 35

    #46
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzi
    Od dawna stosowano marihuanę jako dodatek do piwa. Tylko ile tego dodać do warki żeby miało sens ale żeby nie przesadzic?
    A to jest legalne??

    Comment

    • DanielJakubowski
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.12
      • 791

      #47
      Przecież on pyta tylko teoretycznie..

      Last edited by DanielJakubowski; 2008-03-28, 16:42.
      Pozdrawiam
      dj

      Comment

      • piotr99
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2005.04
        • 51

        #48
        oczywiscie chodzi o rosline pozbawiona THC co jest jak najbardziej legalne

        Comment

        • jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

          #49
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotr99 Wyświetlenie odpowiedzi
          oczywiscie chodzi o rosline pozbawiona THC co jest jak najbardziej legalne

          aaa, no to myślę, że jak wrzucisz dwa kilo to będzie w sam raz.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

          (1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

          Comment

          • angasc
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2006.04
            • 977

            #50
            Może ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
            Co zdaniem autora taki dodatek miałby przynieść pozytywnego?
            No sorki, ale naprawdę nie rozumiem i proszę o oświecenie.

            Comment

            • ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23926

              #51
              jakby udział marychy miał wnieść coś smakowo wspaniałego do piwa, każdy komercyjny browar by produkował takie cudo
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

              Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

              Comment

              • piotr99
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2005.04
                • 51

                #52
                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
                Może ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
                Co zdaniem autora taki dodatek miałby przynieść pozytywnego?
                No sorki, ale naprawdę nie rozumiem i proszę o oświecenie.
                eksperyment, co wyjdzie dowiesz sie dopiero jak zrobisz

                Comment

                • larry
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2008.01
                  • 68

                  #53
                  Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
                  Może ja rzeczywiście jestem porąbany niestandardowo, ale nie rozumiem po kiego diabła dawać maryśkę do piwa. Ani to nie będzie trzepało w mózg jak należy, ani smak przyjemny - jak dodanie siana.
                  Co zdaniem autora taki dodatek miałby przynieść pozytywnego?
                  No sorki, ale naprawdę nie rozumiem i proszę o oświecenie.
                  Może w jakiś sposób na twoje pytanie odpowie opis z butelki takiego piwa :P

                  "Cannabia® (Alk.4,8%;ekstr.12%)- Piwo na bazie słodu, konopi i chmielu, jest pierwszym napojem konopnym wytwarzanym od 1996 z recznie zbieranych konopi z ekologicznych upraw dojzewajacych i suszonych w bawarskim słońcu. Kombinacja palonego słodu, konopi i chmielu tworzy jedyny w swoim rodzaju wyśmienity konopny smak. "

                  Moim zdaniem nie było w smaku tego piwa niczego "wysmienitego", a juz napewno nic "konopnego" chyba ze dotychczas znalem smak innej konopi. Jedyna fajna rzecz w tym piwie to oprawa graficzna butelki i kapsal w kolorach rasta

                  Comment

                  Przetwarzanie...
                  X