Owies, kolendra i curacao
Dzięki za radę, szkoda że to się nie uda .
Wracając do głownego nurtu dyskusji: Wczoraj piłem pszenicznego belgijskiego Hoegaarden-a i w skladzie było mielone ziarno kolendry i suszone skórki curacao. O te ostatnie u nas raczej trudno, ale może by tak ususzyc i zmielić skórki pomarańczowe lub cytrynowe?
O tej kolendrze już ktoś w tej dyskusji wspominał, więc może warto spróbować (ciekawe ile jej dodać).
Te przyprawy to pewnie jednak lepiej do pszeniczniaka.
Dzięki za radę, szkoda że to się nie uda .
Wracając do głownego nurtu dyskusji: Wczoraj piłem pszenicznego belgijskiego Hoegaarden-a i w skladzie było mielone ziarno kolendry i suszone skórki curacao. O te ostatnie u nas raczej trudno, ale może by tak ususzyc i zmielić skórki pomarańczowe lub cytrynowe?
O tej kolendrze już ktoś w tej dyskusji wspominał, więc może warto spróbować (ciekawe ile jej dodać).
Te przyprawy to pewnie jednak lepiej do pszeniczniaka.
Comment