Witam,
wyszukiwarki mi nie pomogły - a nijak do głowy nie przychodzi mi że już o tym gdzieś było.
W amerykańskich przepisach - często trafiam na Crystal Malt z różnymi stpniami L?
Crystal Malt 40°L American Sweet, mild caramel flavor and a golden color. Use in light lagers and light ales.
Crystal Malt 60°L American Sweet caramel flavor, deep golden to red color. For dark amber and brown ales.
Crystal Malt 80°L American Body and Richness. Distictive Nutty flavor and or sweet, smooth caramel flavor and a red to deep red color. For porters, old ales.
Crystal Malt 90°L American Body and Richness. Distictive Nutty flavor and or sweet, smooth caramel flavor and a red to deep red color. For porters, old ales.
Co to będzie po naszemu, czyli czym mogę to zastąpić w recepturze piwa?
Prosze o pomoc
pozdrawiam
flood
wyszukiwarki mi nie pomogły - a nijak do głowy nie przychodzi mi że już o tym gdzieś było.
W amerykańskich przepisach - często trafiam na Crystal Malt z różnymi stpniami L?
Crystal Malt 40°L American Sweet, mild caramel flavor and a golden color. Use in light lagers and light ales.
Crystal Malt 60°L American Sweet caramel flavor, deep golden to red color. For dark amber and brown ales.
Crystal Malt 80°L American Body and Richness. Distictive Nutty flavor and or sweet, smooth caramel flavor and a red to deep red color. For porters, old ales.
Crystal Malt 90°L American Body and Richness. Distictive Nutty flavor and or sweet, smooth caramel flavor and a red to deep red color. For porters, old ales.
Co to będzie po naszemu, czyli czym mogę to zastąpić w recepturze piwa?
Prosze o pomoc
pozdrawiam
flood
Comment